loader-logo
 • Client

  Absolut
 • Role

  Creative strategy, Concept, Graphic Design, UI/UX
 • Year

  2019
 • Platforms

  Kinect, Web & Mobile
 • Project URL

  www.yourabsolutnight.nl

The best nights happen out of the blue

Absolut, het merk dat bekendstaat om zijn vernieuwende aanpak, streefde ernaar om tijdens het Amsterdam Dance Event het domein van visuele technologie binnen het nachtleven te veroveren. Om dit te realiseren, hebben wij een boeiende interactieve dansinstallatie gecreëerd. Deze installatie bood bezoekers van diverse clubs een unieke kennismaking met de beperkt verkrijgbare "Facet" editie van Absolut's fles.

#absolutnights

Deze activatie speelt in op het groeiende belang van de visuele beleving voor de bezoekers. De installatie maakt slim gebruik van een Kinect-sensor, een projector en speciaal ontwikkelde software. Deze opstelling werd geplaatst in gerenommeerde clubs zoals AIR Amsterdam, Radion, Club Up, NYX, Supperclub en Canvas. De op maat gemaakte visuele elementen kunnen in real-time worden beïnvloed door de dansbewegingen van de bezoekers. Voor elke danser werd een persoonlijke aftermovie gecreëerd, die te vinden is op de actiepagina yourabsolutnight.nl.

It's all about the MIX

De activatie kreeg zoveel enthousiaste respons van Absolut, de clubs en de bezoekers dat het concept ook werd uitgebreid naar de Pride. Hier bracht Absolut een speciale fles uit met regenboogkleuren, ter viering van diversiteit. De dansvisuals en de actiewebsite werden aangepast met levendige regenboogpatronen, om de inclusieve boodschap kracht bij te zetten.


Previous

Share On